fbpx

AIKAA KESTÄVIÄ
TARINOITA

 


MEISTÄ


Graafisen Betonin avulla rakennuksen tarinan voi tuoda näkyväksi julkisivuun ja samalla sovittaa rakennus ympäristöönsä. Luo vaikuttava pinta, joka on pitkäikäinen ja kestävä, kerro tarina tai yllätä ohikulkijat yllättävillä ulottuvuuksilla.

Graafisen betonin teknologia mahdollistaa kestävät kuviot ja kuvat mille tahansa betonielementtipinnalle. Graafinen Betoni soveltuu kestävyyden ja huoltovapauden ansiosta rakennusten osien tehostamisen ja julkisivupintojen lisäksi myös kylmiin rakenteisiin kuten tuki- ja melumuureihin. 

KESTÄVÄ RATKAISU


MENETELMÄ


TUOTTEET


 Graafisen Betonilla voi suunnitella julkisivupinnan, joka korostaa rakennuksen arkkitehtuuria, teemaa, rakennuspaikan historiaa, lokaatiota tai käyttötarkoitusta. Mallistomme koostuu neljästä eri tyyppisestä toteustavasta: GCCollection™-kokoelmassa on liki sata erilaista valmista toistokuviota, joita voidaan muokata ja skaalata suunnittelijan toiveiden mukaisesti uniikin lopputuloksen aikaansaamiseksi; Suunnittelija voi myös suunnitella itse haluamansa GCBasic™ 3200x3200mm kokoisen toistokuvion; Mikäli toteutuksessa halutaan käyttää valokuvaa tai muuta ei-toistuvaa suurkuviota, puhutaan GCPlus™-kuviosta.; ja GCSmooth™ kalvon avulla saadaan aikaan samettisen sileä pinta.

project

TUOTETYYPPI

process & production

PROSESSI & TUOTANTO

Download

LATAUKSET

UUDET PROJEKTIT  


Graafisen Betonin avulla voit siirtää minkä tahansa kuvion tai kuvan betonielementtipinnalla. Se avaa rajattoman valikoiman suunnittelumahdollisuuksia: voit korostaa esimerkiksi rakennuksen arkkitehtuuria, käyttötarkoitusta, rakennuspaikan historiaa tai lokaatiota. Tutustu alta projekteihin.

Niittysillankulma 1 Residential Building

NIITTYSILANKULMA 1

Sol Terra Girona

SOL TERRA GIRONA

SKYTTESKOLAN

SKYTTESKOLAN

UUTISET & TARINAT


Liity postituslistallemme. Saat uusimmat tuotepäivitykset, vinkit ja referenssit kotimaasta ja maailmalta suoraan sähköpostiisi!

UUTISKIRJEET

UUTISKIRJEET

News & Events

UUTISET JA TAPAHTUMAT

reference book & presentation

TARINAT


Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on suunnitteilla graafisen betonin projekti.
Thank you for your time. You will receive our recent news and stories soon.

Graphic Concrete Ltd
Itälahdenkatu 18 C, 5 fl. FI-00210 Helsinki
Tel:+358 (0)20 731 0290
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.graphicconcrete.com

Sign up with your email address to receive news and updates.